Na které dárky pořídíte snadno i na poslední chvíli:
dárkové karty
dárkové koše
delikatesy z našich výrob

Výběr vánočních dárků může být občas pěkný oříšek. Tím spíše, pokud nemáte kvůli předvánočnímu shonu čas pobíhat po obchodech anebo netušíte, co svým blízkým na Vánoce pořídit. Možná máte ve svém okolí někoho, kdo každoročně před svátky tvrdí, že nic nechce, ale přitom tak trochu očekává, že přece jen nějaký ten dárek (alespoň symbolický) pod stromečkem najde.

Třeba byste rádi před svátky mile překvapili své kolegy, zaměstnance či obchodní partnery, ale nenapadá vás, co jim k Vánocům darovat, abyste se trefili do jejich vkusu. Nebo máte na seznamu příbuzného, kterého vídáte jen párkrát do roka a vůbec netušíte, co by mu udělalo radost.

Ať už vánoční dárky sháníte na poslední chvíli z jakéhokoliv důvodu, máme pro vás řešení. Připravili jsme si pro vás hned tři tipy na vánoční dárky, se kterými nešlápnete vedle a zvládnete je nakoupit snadno, rychle a během jedné návštěvy Globusu.

Dárkové karty, které plní sny

Hned jako první pro vás máme skvělý dárek, který se hodí pro každého a zaručeně potěší. A o co se jedná? No přece o naši dárkovou kartu Globus, se kterou si obdarovaní svůj dárek vyberou sami.

Dárková karta Globus je zkrátka sázka na jistotu. Díky našemu širokému sortimentu zboží si u nás na své přijde skutečně každý. V naší nabídce totiž najdete nejen pestrý výběr tradičních potravin i jedinečných specialit, ale také spoustu příslušenství pro domácnost, různorodé koníčky nebo třeba trendy módu.

Obdarovaní mohou svou dárkovou kartou platit nejen uvnitř našich hypermarketů, ale také v našich restauracích, mycích linkách, na čerpacích stanicích nebo v kavárnách Café Globus. Takže je jen na nich, co a kde si za ni koupí.

Dárkovou kartu Globus můžete nabít jakoukoliv částkou od 300 Kč a platit s ní lze až tři roky od jejího zakoupení. Majitelé karty tak budou mít dostatek času vybrat si, co si za ni pořídí, a navíc nemusí celou částku utratit naráz, ale mohou s ní zaplatit i několik nákupů.

Při jejím pořizování si lze vybrat hned z několika různých designů, takže ji můžete darovat nejen pod stromeček, ale např. i k narozeninám, svatbě nebo narození dítěte. Karta rovněž není vázána na konkrétní jméno, tudíž se o ni její majitel může klidně i rozdělit například s ostatními členy rodiny nebo ji někomu darovat.

Dárkové koše plné oblíbených produktů

Naším druhým tipem na skvělý dárek (nejen) na poslední chvíli jsou dárkové koše. Vybrat si můžete z pestré nabídky již sestavených košů, nebo stačí požádat naše zaměstnance v informačním centru hypermarketu, aby vám koš poskládali přesně podle vašeho přání a rozpočtu.

Svým blízkým nebo spolupracovníkům můžete sestavit i tematicky zaměřené koše, např. s různými druhy čokolád, kávy, čajů, mezinárodních specialit nebo alkoholických nápojů. Zkrátka fantazii se meze nekladou a je jen na vás, jaké výrobky do svého dárkového koše vyberete. Stejně jako dárkové karty i dárkové koše můžete někomu darovat nejen na Vánoce, ale potěší rovněž např. k narozeninám nebo pracovními jubileu.  

 

Delikatesy ve vánočním kabátku

Potrpí si vaši příbuzní, kamarádi nebo kolegové na gurmánské speciality? Co jim tedy darovat pod stromeček něco dobrého! Kvalitním jídlem nikoho neurazíte a pokud víte, jestli mají raději sladké nebo slané a netrpí žádnou alergií, máte z poloviny vyhráno.

Výběr luxusních potravin najdete přímo v našich vlastních výrobách. Jako dárek vám skvěle poslouží například naše máslová vánočka de luxe ve stylovém vánočním dárkovém balení. Naši pekaři ji pletou ručně z devíti pramenů a bohatě sypou plátky mandlí. Z Pekařství Globus můžete pod stromeček darovat také vánoční štolu, kterou rovněž pořídíte ve sváteční krabici.

Myslíte, že by vaše blízké více potěšil pořádný kus masa? Překvapte je naší výběrovou vánoční šunkou z Řeznictví Globus, kterou si mohou vychutnat prohřátou nebo zastudena například s křenem či hořčicí.

Nákupy vánočních dárků na poslední chvíli nemusí být stresující, když víte, kam pro ně zajít. Pokud se inspirujete našimi tipy a své blízké či známé podarujete dárkovou kartou, košem nebo něčím na zub z našich výrob, nemusíte tyto dárky nikde složitě shánět, ale koupíte je i v rámci běžného nákupu potravin na vánoční svátky.