Volný čas

5 článků

Která předsevzetí se vyplatí dodržovat

Také vnímáte nový rok, jak příležitost změnit své návyky a začít s čistým štítem? První lednové dny pro spoustu z nás přináší příslib, že tento rok to zvládneme lépe. Zbavíme se závislosti na cigaretách, zhubneme nebo se naučíme francouzsky. Ale jsou pro vás tato předsevzetí skutečně splnitelná? V dnešním článku si řekneme, jak je formulovat, aby byla splnitelná, a které z nich stojí za to vyzkoušet.
Zobrazit článek

Průvodce kempováním

Čeká vás první kempování v životě a nevíte, co všechno si máte s sebou přibalit? V našem průvodci kempováním vám poradíme, které příslušenství byste si měli určitě pořídit, abyste v přírodě nejen v klidu přečkali noc, ale také si něco dobrého uvařili. Dáme vám rovněž několik rad, jak jídlo během kempování uchovávat, aby vám vydrželo co nejdéle.
Zobrazit článek

Léto pod stanem – díl 2.

V prvním díle jsme se zaměřili, jaké základní vybavení by vám během kempování určitě nemělo chybět,. Dnes si řekneme, co si vzít s sebou, abyste v divočině neumřeli hlady a zabavili vaše dítka během celodenního odpočinku u vody.
Zobrazit článek

Léto pod stanem - díl 1.

Letní měsíce přímo vybízejí, abyste alespoň pár nocí strávili v náručí přírody. Ještě předtím, než vyrazíte tábořit, se však nezapomeňte ujistit, že vám nic podstatného nechybí. Pokud nepatříte mezi kempovací mazáky, máme pro vás pár tipů, co byste si měli na vaše dobrodružství zabalit.
Zobrazit článek
1 z 1