Zvolte nejbližší pobočku Globus
Beránek šlehaný s bílou polevou 300 g
300gSkladem více než 10 ks
* Orientačni stav. Dostupnost na prodejně může být jiná.
Nižší cena pro členy Můj Globus
Staňte se členem našeho věrnostního programu Můj Globus a získejte ještě výhodnější cenu pro vybrané produkty.

Popis produktu
Beránek šlehaný s bílou polevou 300 g
cukrářská směs (PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, SUŠENÁ VAJEČNÁ SMĚS 13% (SUŠENÁ VEJCE, cukr, sůl), PŠENIČNÝ ŠKROB, emulgátor (glukozový sirup, mono- a diglyceridy mastných kyselin s kys. mléčnou (E472b), estery mono- a diglyceridy mastných kyselin s kys. octovou (E472a), SUŠENÉ MLÉKO), kypřící prášek (kypřící látky (E450, E500), PŠENIČNÁ MOUKA), SUŠENÉ MLÉKO, SUŠENÉ BÍLKY 1%(SUŠ.BÍLKY, regulátor kyselosti (E330)), stabilizátor (E1505), jedlá sůl s jodem (sůl kamenná, jodičnan draselný, protispékavá látka (E535)), regulátor kyselosti (E500), konzervant (E202), stabilizátor (E415), vanilkové aroma, barvivo (betakaroten)), voda, bílá poleva 16.5% (cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), SUŠENÉ ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO, LAKTÓZA, emulgátor (E322 lecitin slunečnicový), vanilin), rostlinný olej (řepkový), PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, palmový tuk, pomocná látky (odlučovač) (rostlinný olej (řepkový, palmový), karnaubský vosk, emulgátor (slunečnicový lecitin), plně ztužený ricinový olej), poleva tmavá (cukr, plně ztužený rostlinný tuk RSPO-MB (palmojádrový), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, EMULGÁTORY (SÓJOVÝ LECITIN, POLYGLYCEROL-POLYRICIN-OLEÁT), aroma, SUŠENÉ MLÉKO), aroma (zvlhčující látka (E422, E1520), voda, regulátor kyselosti (E262, E260), citronové aroma)..
Obsahuje: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Energie v kcal | 551 |
Energie v kJ | 2310 |
Sacharidy | 73 |
Cukry | 44 |
Sůl | 1,3 |
Škroby | 0 |
Bílkoviny | 8,7 |
Vláknina | 0,5 |
Tuky | 25 |
Nasycené mastné kyseliny | 4,7 |
Polynenasycené mastné kyseliny | 0 |
Mononenasycené mastné kyseliny | 0 |