PředkrmyVegetariánskéBez lepkuVelikonoceSvátkyChuťovkyOslava
07. 11. 2019
@mycookingdiarycz

Vejce Mimóza

Překvapte hosty lahodnými vejci mimóza, která můžete plnit různými originálními náplněmi. Třeba tou z červené řepy, hořčice a majonézy dle receptu od My Cooking Diary.

Náročnost receptu

Příprava 30 minut
Snadné

Co budete potřebovat

Na 12 ks:

  • 6vajec
  • 60 gčervené vařené řepy
  • 2 lžícemajonézy
  • 1 lžičkudijonské hořčice
  • čerstvě nasekanou hladkolistou petrželku
  • citrónovou šťávu podle chuti
  • mletý bílý pepř
  • sůl

Postup

1

Vejce uvařená natvrdo rozpůlíme a lžičkou opatrně vyndáme žloutky.

2

Do mixéru si pak dáme řepu, žloutky, majonézu, hořčici, trochu citrónové šťávy, soli a pepře a rozmixujeme dohladka. Směs ochutnáme a případně ještě podle sebe dochutíme citrónem, solí nebo pepřem.

3

Na talířek si připravíme prázdné bílky, do zdobícího pytlíku si dáme směs a bílky směsí naplníme. Na závěr vše zasypeme čerstvě nasekanou petrželkou.

Kam dál

Všechny slevy

Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.
Dozvědět se více
Historie Globusu

Historie Globusu

V roce 1828 si v sárském městečku St. Wendel otevřel pan Franz Bruch malý obchod s potravinami.
Zjistit víc o historii Globusu
Historie Globusu

Naše hodnoty

Prozradíme vám, jak to u nás chodí, čemu věříme a jakých hodnot se držíme již od založení společnosti.
Dozvědět se více
Naše hodnoty