Baví vás při vaření experimentovat? V tom případě musíte vyzkoušet recept od Vojtěcha Poštulky na výtečné hovězí na červeném víně, které doplnil pečenou zeleninou a hummusem z červené řepy.
Hledáte tip na slavnostní oběd? Co takhle své blízké překvapit lahodnou křenovou omáčkou z uzeného vývaru, kterou můžete podávat po vzoru Vojtěcha Poštulky s vepřovou uzenou pečení, pečeným žemlovým knedlíkem a zastřenými vejci.
Znáte cuketové karbanátky? Jejich příprava vám nezabere ani hodinu a perfektně chutnají s domácím jogurtovým dipem, který zvládnete také během pár minut.
Kuřecí satay nemusí být vždy jen na špízu. Vojtěch Poštulka si pro vás připravil rychlý recept na klasickou verzi tohoto úžasného masa, voňavého po opečených arašídech s chilli. Kuřecí satay spojil s lehkým salátem, který se perfektně hodí k zahradní grilovačce a určitě ohromí vaše přátele.
Oživte si grilovačku květovou špičkou (neboli rump steakem), kterou můžete podávat třeba s grilovanou vodnicí a s pečenými brambory ochucenými ovčím sýrem. Tento recept si pro vás připravil Vojtěch Poštulka.