Pečená vepřová panenka se švestkami a kořením pěti vůní
Vychutnejte si vepřovou panenku z Poctivé výroby Globus v neodolatelném spojení se švestkami a kořením pěti vůní.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 4 porce:
- 0,5 kgvepřové panenky z Poctivé výroby Globus
- 5 lžicsvětlé sójové omáčky
- 2 lžícerýžového octa
- 1 cmčerstvého kořene zázvoru
- 5 stroužkůčesneku, nadrceného a nakrájeného
- 1červenou chilli papričku, nakrájenou nadrobno
- 2 lžíceoleje
- svazekjarní cibulky, nakrájené nadrobno
- 2 hvězdičkybadyánu (čínského anýzu)
- 1½ lžičkykoření pěti vůní (five spice powder)
- 1 tyčinkuskořice
- 2 lžícecukru, může být i tmavý třtinový
- 1 lžícerajčatového protlaku
- 500 mlkuřecího vývaru
- 6zralých švestek, rozpůlených a vypeckovaných
- koriandr na ozdobu