Pestrá grilovačka s Řeznictvím Globus
Překvapte své blízké skvělou grilovačkou plnou výborného jídla! Vojtěch Poštulka si pro vás připravil recept na spoustu skvělých specialit z grilu včetně výborných salátů, jež opečené maso perfektně doplní.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 6 porcí:
- 2 ksnaloženého steaku Tomahawk z Řeznictví Globus
- 300 gNaložených krůtích kousků v pomerančové marinádě z Řeznictví Globus
- 400 gklobásek Griller z Řeznictví Globus
- 1bochník chleba z Pekařství Globus
- 100 gžluté papriky
- 100 gcukety
- 70 ganglické slaniny z Řeznictví Globus
- 2červené cibule
- špejli na grilování
- čerstvý rozmarýn
Na čekankový salát:
- 250 gmíchaných listů salátu
- 1granátové jablko
- 2čerstvé čekankové puky
- olivový olej
- vinný světlý ocet
- vločkovou sůl a čerstvý namletý pepř
- červenou cibuli na plátky
Na salát z grilované zeleniny:
- 200 gcherry rajčat na stopce
- 200 gcukety
- 2tmavé žampiony portobello
- 100 gkukuřičných klasů
- 100 gmíchaných listů salátů
- 1česnek
- čerstvý rozmarýn a bylinky
- vločkovou sůl a čerstvý namletý pepř
- extra panenský olivový olej
- med
- tmavý balzamikový ocet