Pomalu pečený vepřový bůček
Vyzkoušejte tento skvělý recept na vepřový bůček podle Vojtěcha Poštulky.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 6 porcí:
- 2 kgvepřového bůčku s kůží a kostí Globus
- 1 lžičkusoli
- 1 lžičkutřtinového cukru
- římský kmín a rozmarýn
- šťávu z 1 citronu
- kůru z 1 pomeranče, nastrouhanou
- sójovou omáčku
- 3 dclsvětlého piva
- 2 lžícemajoránky
- 30bílých nakládaných cibulek
- 1 lžícislunečnicového oleje
- 1,5 kguzené slaniny Globus
- 0,5 lkuřecího vývaru
- 150 gmásla
- 500 gmraženého hrášku
- mořskou sůl a čerstvě mletý pepř
- pečenou baby karotku nebo barevnou baby mrkev