Segedínský guláš s chlebovým knedlíkem
Vychutnejte si vitamíny nabyté kysané zelí v perfektně vyváženém segedínském guláši s domácím chlebovým knedlíkem podle Petra Židka.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Suroviny na 4–6:
- 700 gvepřové plece Globus
- 3 lžícevepřového sádla
- 4cibule
- 4stroužky česneku
- 1 lžícehladké mouky
- 400 gbílého kysaného zelí
- 300 gbílého zelí
- 2 lžícesladké papriky
- 4bobkové listy
- 1,5 lhovězího vývaru
- 100 mlsmetany ke šlehání
- 5 lžiczakysané smetany
- 1 lžícekukuřičného škrobu
- sůl
- pepř
- 400 gstaršího chleba
- 2vejce
- 1 lžícemásla
- 100 mlsmetany ke šlehání
- čerstvou petržel
- 2 špetkymuškátového oříšku
- 50 mlhovězího vývaru
- pár kapek olivového oleje