![](https://a.storyblok.com/f/228091/2040x2040/2d8f3d231c/recepty_postulka.jpg/m/48x48/filters:focal():format(jpeg))
Smažený vepřový řízek naplněný goudou a parmskou šunkou
![](https://a.storyblok.com/f/228091/2400x1600/7ee02742d9/globus_recept_smazeny_veprovy_rizek_0.jpg/m/199998x0/filters:format(jpeg))
Oživte tradiční smažené vepřové řízky lahodnou náplní. Vyzkoušet můžete například kombinaci goudy s parmskou šunkou podle Vojtěcha Poštulky.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 4 porce:
- 700 gvepřové kotlety bez kosti (s kostí 1 kg)
- olej na smažení
- 100 ghladké mouky 00
- 2vejce
- 150 gparmské nebo schwarzwaldské šunky
- 100 gsýru Gouda
- 50 gmásla
- strouhanku Panko
- sůl a pepř
- citron
- petrželku