Teplý salát z pečené dýně Hokkaido s vepřovou panenkou
Vyzkoušejte netradiční teplý salát z pečené dýně Hokkaido a vepřové panenky ve slanině, s pistáciemi a borůvkami podle Vojtěcha Poštulky.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 4 porce:
Na vepřovou panenku:
- 0,5 kgvepřové panenky z Řeznictví Globus
- 0,25 kganglické slaniny z Řeznictví Globus
- sůl a pepř
- čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián)
- řepkový olej
- krémové balsamico
Na salát z dýně:
- 1dýni Hokkaido
- olivový olej Globus
- římský kmín
- kardamom
- koriandrová semínka
- zázvor
- česnek
- pistácie
- čerstvé borůvky
- sůl a čerstvě mletý černý pepř
- lichořeřišnici, rukolu nebo polníček na ozdobu