VegetariánskéPolévkyBez lepkuNízkosacharidové
08. 10. 2024
Globus tým

Dýňová polévka podle Globusu

Zahřejte se během podzimu lahodnou dýňovou polévkou. Zkuste náš recept a sychravé počasí si na vás nepřijde.

Náročnost receptu

Příprava 30 minut
Snadné

Co budete potřebovat

Na polévku:

  • 2 lžícemásla
  • 1malou cibuli nakrájenou nadrobno
  • 500 gdýně hokkaido nakrájené na kostky
  • 500 mlvývaru
  • 2 stroužkyčesneku
  • sůl, pepř
  • kousekzázvoru

Postup

1

V hrnci opečte na másle cibuli dosklovata. Přidejte dýni, opečte ji ze všech stran a zalijte vývarem, přiklopte a uvařte doměkka.

2

Přidejte utřený česnek a zázvor nakrájený na kousky. Odstavte a rozmixujte dohladka.

3

Podle chuti dosolte, opepřete a promíchejte. Při servírování můžete polévku dozdobit trochou dýňových semínek a zjemnit smetanou.

Kam dál

Všechny slevy

Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.
Dozvědět se více
Historie Globusu

Historie Globusu

V roce 1828 si v sárském městečku St. Wendel otevřel pan Franz Bruch malý obchod s potravinami.
Zjistit víc o historii Globusu
Historie Globusu

Naše hodnoty

Prozradíme vám, jak to u nás chodí, čemu věříme a jakých hodnot se držíme již od založení společnosti.
Dozvědět se více
Naše hodnoty