Zůstala vám z Velikonoc vejce natvrdo? Připravte z nich jednoduchý vajíčkový salát, ve kterém využijete i zbytek čerstvého špenátu. Podávat ho můžete na snídani, svačinu nebo večeři třeba s pečivem od našich pekařů z Pekařství Globus a čerstvou zeleninou.
Začněte ráno po medu voňavými věnci od Josefa Maršálka. Přibalit je můžete i do práce nebo dětem do školy a potěší i jako sladká dobrota pro koledníky na Velikonoce.
Překvapte děti kynutými lívanečky podle receptu Petry Burianové. Nebojte se popustit uzdu své fantazie a zkuste z nich vytvarovat jejich oblíbené motivy, například zvířátka.
Dvojctihodné koláče, známé také jako moravské, pro vás mají překvapení. Obsahují dvě náplně, z nichž jedna se skrývá uvnitř těsta a druhá je na povrchu ozdobená drobenkou. Připravte si toto tradiční sladké pečivo podle receptu od Josefa Maršálka.