Baví vás při vaření experimentovat? V tom případě musíte vyzkoušet recept od Vojtěcha Poštulky na výtečné hovězí na červeném víně, které doplnil pečenou zeleninou a hummusem z červené řepy.
Připravte si vitamíny nabitý zelný salát s arašídovou omáčkou, který se výborně hodí jako příloha k masu nebo rychlá, lehká večeře. Podle svých preferencí si ho můžete ještě vylepšit např. kousky opečeného marinovaného tofu nebo kuřete.
Přivítejte nový rok zdravým životním stylem. I u Vojtěcha Poštulky dávají občas přednost něčemu rychlému a veganskému. Tento recept vás překvapí svůj jednoduchostí a vůbec se v něm nemusíte bát experimentovat – třeba borůvky zaměňte za mungo klíčky nebo tofu za kozí sýr, který by tomuto receptu dodal ještě další rozměr.
Hledáte tip na slavnostní oběd? Co takhle své blízké překvapit lahodnou křenovou omáčkou z uzeného vývaru, kterou můžete podávat po vzoru Vojtěcha Poštulky s vepřovou uzenou pečení, pečeným žemlovým knedlíkem a zastřenými vejci.