Kuřecí satay nemusí být vždy jen na špízu. Vojtěch Poštulka si pro vás připravil rychlý recept na klasickou verzi tohoto úžasného masa, voňavého po opečených arašídech s chilli. Kuřecí satay spojil s lehkým salátem, který se perfektně hodí k zahradní grilovačce a určitě ohromí vaše přátele.
Oživte si grilovačku květovou špičkou (neboli rump steakem), kterou můžete podávat třeba s grilovanou vodnicí a s pečenými brambory ochucenými ovčím sýrem. Tento recept si pro vás připravil Vojtěch Poštulka.
Překvapte své blízké skvělou grilovačkou plnou výborného jídla! Vojtěch Poštulka si pro vás připravil recept na spoustu skvělých specialit z grilu včetně výborných salátů, jež opečené maso perfektně doplní.
Oživte si grilovačku nebo zahradní party steaky z hovězího krku s omáčkou chimichurri. Toto skvělé jídlo podle Vojtěcha Poštulky připravíte do půl hodiny a podávat ho můžete např. s grilovanou zeleninou, čerstvým pečivem nebo jinou oblíbenou přílohou. Maso můžete udělat i v celku a servírovat ho jen tak jako chuťovku nakrájenou na tenké plátky a zakápnutou omáčkou.
Kachní prsa glazurovaná v medu s grilovanými broskvemi a jablky jsou skvělým letním jídlem, které se perfektní hodí pro slavnostní tabuli i rodinnou oslavu.
Až tenhle recept na souvlaki s jogurtovou raitou z granátového jablka zkusíte připravit doma na zahradě, jediné, co vám bude k navození dokonalé atmosféry chybět, bude šplouchání moře a žár středomořského zapadajícího slunce…
V poslední době je trendy grilování na jednorázovém grilu v přírodě. Tento recept je nenáročný a skvěle se hodí do piknikového koše, až v létě vyrazíte někam do přírody.