Baví vás při vaření experimentovat? V tom případě musíte vyzkoušet recept od Vojtěcha Poštulky na výtečné hovězí na červeném víně, které doplnil pečenou zeleninou a hummusem z červené řepy.
Hledáte tip na slavnostní oběd? Co takhle své blízké překvapit lahodnou křenovou omáčkou z uzeného vývaru, kterou můžete podávat po vzoru Vojtěcha Poštulky s vepřovou uzenou pečení, pečeným žemlovým knedlíkem a zastřenými vejci.
Znáte cuketové karbanátky? Jejich příprava vám nezabere ani hodinu a perfektně chutnají s domácím jogurtovým dipem, který zvládnete také během pár minut.
Oživte si grilovačku květovou špičkou (neboli rump steakem), kterou můžete podávat třeba s grilovanou vodnicí a s pečenými brambory ochucenými ovčím sýrem. Tento recept si pro vás připravil Vojtěch Poštulka.