Všechny recepty

8 receptů

Čokoládové Hot Cross Buns

Hot Cross Buns neboli bochánky s křížem jsou tradiční sladkou, kořením vonící buchtou z kynutého těsta, která pochází z Británie, kde zdobí stůl zejména na Velikonoce. Připravte si ji nejen na svátky podle receptu Josefa Maršálka.
Zobrazit článek

Boží milosti z bílého vína

Znáte boží milosti, známé také jako fánky? V dřívějších dobách se toto tradiční české cukroví z hladkého těsta připravovalo hlavně na Masopust nebo Velikonoce. Oživte zvyk smažení božích milostí i u vás doma díky receptu od Josefa Maršálka.
Zobrazit článek

Babiččin jablečný perník s čokoládou

Ne nadarmo se říká, že nám babiččina kuchyně zůstává na dlouho uložena v paměti. Jako od babičky je i tento jablečný perník s čokoládou v podání Josefa Maršálka. Pojďme si zavzpomínat na to, jak vonělo a chutnalo dětství...
Zobrazit článek
1 z 1