Všechny recepty

17 receptů

Kotlíkový buřtguláš

Zkoušeli jste někdy vaření pod širým nebem? Uvařte si kotlíkový guláš podle Kitchen Affair, který se skvěle hodí jako rychlý oběd či večeře v přírodě, na chalupě nebo třeba k oslavě pálení čarodějnic.
Zobrazit článek

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara s pancettou, vaječným žloutkem a pecorinem jsou jedním z nejznámějších jídel na světě, na které vám postačí jen pár ingrediencí. Navíc jsou hotové do půl hodiny, takže se perfektní hodí jako rychlý oběd či večeře.
Zobrazit článek

Jednoduché silvestrovské jednohubky

Připravte si občerstvení na silvestrovskou oslavu během pár minut s výrobky z našich vlastních výrob. S rozmanitými pomazánkami Globus, uzeninami z Řeznictví Globus a čerstvým pečivem od našich pekařů vykouzlíte perfektní jednohubky, kterým vaši hosté nedokážou odolat.
Zobrazit článek
Můj Globus

Couračka

Znáte couračku? Tuto jednoduchou polévku z brambor a kysaného zelí ozdobenou restovanou slaninou nebo špekem snadno připravíte za půl hodiny podle receptu od Kitchen Affair.
Zobrazit článek

Bigos se sušenými houbami a švestkami

Bigos je tradiční moravskoslezské, polské a severské hutné jídlo, které se skládá minimálně ze dvou druhů zelí a tří druhů masa a uzenin. Vojtěch Poštulka tento recept doplnil i sušenými švestkami a houbami podle receptu jeho babičky. Různým variantám tohoto bigose se meze nekladou. Pokud máte rádi zvěřinu anebo jiný druh masa, klidně je přidejte k vepřovému.
Zobrazit článek

Vaječná tortilla

Rychlá, chutná a vyvážená večeře do čtvrt hodinky? Zkuste jednoduchou vaječnou tortillu, kterou si můžete naplnit vším, co máte rádi, třeba šunkou a avokádem jako Kitchen Affair. K této základní verzi můžete ještě přidat třeba zeleninu, sýr nebo různá semínka či klíčky.
Zobrazit článek

Velikonoční hlavička

Připravte si tradiční velikonoční nádivku, známou také jako velikonoční hlavička či řežábek, podle receptu od Petry Burianové. A slavnostní hostina může začít!
Zobrazit článek

Pórková polévka

Pórková polévka dodá nejen vitamíny, ale hlavně v zimních měsících také skvěle zahřeje. Vychutnat si ji můžete samotnou nebo s pečeným rohlíkem a anglickou slaninou.
Zobrazit článek

Kanapky

Jednoduché pohoštění, které vás nadchne svou chutí? Připravte si rychlé kanapky z baget a pomazánek z vlastních výrob Globus! Doplnit je můžete uzeninami od řezníků z Globusu a čerstvými sýry a antipastami z našich pultů.
Zobrazit článek
1 z 2