Jahodová pěna s malinami
Připravte si nadýchaný malinový dezert podle Josefa Maršálka a staňte se tak hvězdou každého setkání s rodinou nebo přáteli.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na pekáček o velikosti 20 × 30 cm (20 ks) :
Na korpus:
- 200 gbílků
- 160 gcukru krupice
- 170 ghladké mouky
- 65 gmléka
- 60 goleje
- 2 gsoli
- 6 gprášku do pečiva
Na jahodovou pěnu:
- 300 gsmetany ke šlehání 33%
- 100 gcukru krupice
- 10 gvanilkového cukru
- 30 gmedu
- 150 grozmixovaných jahod
- 110 gvody
- 3 gagaru
Na želé:
- 120 gvody
- 120 grozmixovaných jahod
- 20 gcukru krupice
- 2 gagaru
Na dokončení:
- 250 gčerstvých malin
- 50 gdomácího pikantního džemu