Podzimní salát s růžičkovou kapustou
Dopřejte si pořádnou dávku vitamínů z tohoto podzimního pečeného salátu s růžičkovou kapustou podle My Cooking Diary.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 2 větší porce:
Na salát:
- 120 gčerstvého baby špenátu
- 1sladkou zralou hrušku
- velkou hrstborůvek
- velkou hrstkešu oříšků
- velkou hrstsušených brusinek
- hrstčerstvé hladkolisté petrželky
- sůl a čerstvě mletý pepř
Na pečenou zeleninu:
- 15 menšíchbrambor typu Grenaille
- 500 grůžičkové kapusty
- 1červenou cibuli
- 1 lžícimedu
- 2 lžíceolivového oleje
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Na zálivku:
- 100 gzakysané smetany (nebo bílého jogurtu)
- 1 lžícidijonské hořčice
- 1 lžíciWorcesterové omáčky
- 1 stroužekčesneku
- nasekanou čerstvou hladkolistou petrželku
- sůl
- čerstvě mletý pepř