![](https://a.storyblok.com/f/228091/200x200/beb24d46f7/1604924424autor-zidek.png/m/48x48/filters:focal(undefined):format(png))
Vepřová žebra v chipotle marinádě
![](https://a.storyblok.com/f/228091/2400x1600/4cc847477f/globus-recept-zebra-v-chipotle-marinade-0.jpg/m/199998x0/filters:format(jpeg))
Připravte si pikantní marinádu, která bude perfektně pasovat k různým druhům masa. Petr Židek se ji rozhodl zkombinovat s grilovanými žebry – a výsledek opravdu stojí za to.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 2 porce:
- 1,5 kgvepřových žeber
- 2 dclslunečnicového oleje
- 2 lžícedijonské hořčice
- 1 plechovkuchilli chipotle (120 g)
- 1 lžícihnědého cukru
- 3 špetkysoli
- 1 panákwhiskey
- ½citronu