Máte doma nadbytek ovoce? Vyzkoušejte recept od Petry Burianové na domácí ovocný kompot, který se hodí jako rychlá teplá svačinka nebo ho můžete podávat třeba k masu.
Náročnost receptu
Příprava 30 minut
Snadné
Co budete potřebovat
Na 4 porce:
2jablka
2hrušky
2banány
1/2citronu
2 lžícecukru
1 celáskořice
Postup
1
Jablka a hrušky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do hrnce, zakapeme šťávou z půlky citronu, přidáme 2 polévkové lžíce cukru a skořici. Zalijeme vodou a necháme 10 minut vařit.
2
Poté přidáme banán na kolečka a vaříme dalších 5 minut. Podáváme ještě teplé.
Kam dál
Všechny slevy
Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.