Zajímáte se o bezlepkovou stravu? Zaregistrujte se na Bezlepkové odpoledne, které se v hypermarketu Globus České Budějovice uskuteční dne 1. 10. 2024 od 17:30 do 19:00 v prostorách restaurace.

V rámci tohoto semináře se potkáte s odborníky na bezlepkovou stravu, kteří se s vámi podělí o spoustu užitečných informací, seznámíte se s bezlepkovými výrobky v našem sortimentu, které budete moci i ochutnat, ale čeká na vás také soutěž nebo dárek.

Přesný program semináře a další podrobnosti o akci najdete na tomto odkazu. V současné době je kapacita Bezlepkového odpoledne již obsazena. Aktuální informace o případných uvolněných místech můžete získat v informačním centru hypermarketu, tel. číslo 385 776 199.

Seminář je zpoplatněn částkou 49 Kč pro členy věrnostního programu Můj Globus nebo 99 Kč pro ostatní zákazníky. Děti do 18 let mají vstup zdarma.

*V hypermarketu Globus České Budějovice probíhá seminář v 1. patře Restaurace Globus, kde není možné zajistit bezbariérový přístup. Děkujeme za pochopení.