Všechny články

7 článků

Vyberte to nejlepší maso na grilování

Chcete uspořádat perfektní grilovačku? Základem úspěchu je správně zvolené maso. Víte, jaký je rozdíl mezi nízkým a vysokým roštěncem? Jak upravit steak na rare, medium či well done? Nebo co je to mramorování u masa? Přečtěte si náš článek a staňte se mistrem grilu.
Zobrazit článek

Stupně propečení masa

Pokud si rádi pochutnáváte na steacích, pojmy jako „rare“, „medium“ nebo „well done“ pro vás pravděpodobně nebudou ničím novým. Jestliže však s jejich přípravou nemáte příliš mnoho zkušeností, poradíme vám, jak cíleného stupně propečení snadno dosáhnout.
Zobrazit článek

Jak připravit perfektní steaky

Připravit dokonale upečený steak není žádná věda. Tím spíš, když znáte pár zaručených triků. Naši řezníci pro vás dali dohromady několik rad, díky kterým bude každá vaše grilovačka slavit úspěch.
Zobrazit článek

Druhy hovězích steaků

Když se řekne steak, většina z nás si představí pořádný kus masa. Víte však, čím se od sebe jednotlivé druhy steaků liší? Připravili jsme si pro vás tento jednoduchý přehled, díky kterému se snadno rozhodnete, který steak je pro vás ten pravý.
Zobrazit článek
1 z 1