Připravte si domácí makrelovou pomazánku podle jednoduchého receptu od Petra Židka.
Náročnost receptu
Příprava 30 minut
Snadné
Co budete potřebovat
Na 3 porce:
½uzené makrely
200 gčerstvého krémového sýru
150 gřapíkatého celeru
3 snítkyplocholisté petržele
1 snítkukopru
1citron
sůl
pepř
chléb
Postup
1
Řapíkatý celer nakrájíme na malé kostičky a lístky si necháme stranou. Uzenou makrelu natrháme a smícháme s čerstvým sýrem, nasekanou petrželí, citronovou šťávou, nakrájeným celerem, solí a pepřem podle chuti.
2
Všechno mícháme vidličkou, ať se makrela natrhá na malé kousky.
3
Chleba opečeme na ohni, nebo na pánvi s kapkou oleje.
4
Pomazánku natřeme na opečený chleba a přidáme lístky řapíkatého celeru, kopru a čerstvě namletý pepř.
Kam dál
Všechny slevy
Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.