Připravte si tradiční hamburger z kvalitního masa z Řeznictví Globus a ukažte svým hostům, kde je tady mistr grilu.
Náročnost receptu
Příprava 20 minut
Snadné
Co budete potřebovat
Na 4 porce:
4hovězí hamburgery Globus
4přepůlené bulky hamburger Globus
4 plátkyirského cheddaru
4 plátkyanglické slaniny Globus
4nakládané okurky, nakrájené na plátky
2 lžícemajonézy
2 lžičkydijonské hořčice
1malou cibuli, nakrájenou na plátky
4 listyhlávkového nebo římského salátu
Postup
1
Burger na gril lehce přimáčkněte. Jakmile je propečený alespoň do půli (což snadno poznáte podle jeho barvy), burger otočte a ogrilujte i z druhé strany.
2
Nezapomeňte včas přidat i slaninu. Pokud chcete mít sýr v burgeru příjemně rozteklý, položte ho na maso hned po otočení. Do burgeru nikdy nepíchejte a obracejte ho pouze kleštěmi.
3
Hamburgerové bulky podélně rozříznete a na grilu krátce opečte.
4
Burger můžete dle chuti doplnit salátem, rajčetem nebo na grilu opečenými cibulovými kroužky. K dochucení vám výtečně poslouží některá z mnoha barbecue či grilovacích omáček a dresingů.
Kam dál
Všechny slevy
Prohlédněte si veškeré zlevněné zboží, které pro Vás hypermarket Globus má k dispozici.