Hovězí mleté karbanátky s cibulovou marmeládou
Karbanátky jsou českou klasikou, kterou doma připravuje snad každý. Nejedná se o nic složitého, k jejich přípravě vám stačí jen pár ingrediencí a poctivě namleté maso. A hned se vám celý dům rozvoní, jako když jste byli u babičky na prázdninách.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Na 6 porcí:
- 700 g hovězího mletého masa z Řeznictví Globus
- 2střední cibule
- 5stroužků česneku
- 2vejce
- 2 lžícekremžské hořčice
- 1starší rohlík namočený v mléce
- 1 lžícimajoránky
- sůl a čerstvý mletý pepř
- strouhanku na obalení
- vepřové sádlo na smažení
Na marmeládu z červené cibule:
- 50 gtřtinového cukru
- 1 skořici
- 1badyán
- 50 ml portského vína
- 3střední cibule