![](https://a.storyblok.com/f/228091/4096x4096/34c5191ea9/eva-kitchenaffair.jpg/m/48x48/filters:focal():format(jpeg))
Cuketová polévka
![](https://a.storyblok.com/f/228091/2400x1600/83c5ee7551/globus_recept_cuketova_polevka_0.jpg/m/199998x0/filters:format(jpeg))
Nevíte, co připravit z cuket? Zkuste osvěžující cuketovou polévku podle Evy Bartošové z Kitchen Affair. Hodí se jako lehký oběd či večeře na horké letní dny.
Náročnost receptu
Co budete potřebovat
Suroviny na 4–5 porcí:
- 2cukety
- 2šalotky
- 4menší brambory
- 600 mlzeleninového vývaru (nebo kvalitního bujónu)
- 600 mlvody
- 1kelímek smetany na vaření
- olej
- pepř a sůl
- cibulovou bagetu Globus