Všechny recepty

39 receptů

Hrušková povidla

Připravte si tradiční hrušková povidla, která zužitkujete jak v domácích koláčích, tak i namazaná třeba na kousku čerstvého chleba z našeho pekařství.
Zobrazit článek
Můj Globus

Banánová bábovka s čokoládou

Tradiční český moučník v novém kabátku – tak bychom mohli označit tuto banánovou bábovku s čokoládou od Kitchen Affair, která zachutná dětem i dospělým. Podávat ji můžete třeba s hrnkem horké čokolády nebo kakaa.
Zobrazit článek

Vajíčkový salát s baby špenátem

Zůstala vám z Velikonoc vejce natvrdo? Připravte z nich jednoduchý vajíčkový salát, ve kterém využijete i zbytek čerstvého špenátu. Podávat ho můžete na snídani, svačinu nebo večeři třeba s pečivem od našich pekařů z Pekařství Globus a čerstvou zeleninou.
Zobrazit článek

Vaječná tortilla

Rychlá, chutná a vyvážená večeře do čtvrt hodinky? Zkuste jednoduchou vaječnou tortillu, kterou si můžete naplnit vším, co máte rádi, třeba šunkou a avokádem jako Kitchen Affair. K této základní verzi můžete ještě přidat třeba zeleninu, sýr nebo různá semínka či klíčky.
Zobrazit článek

Jihočeský borůvkový koláč s mandlemi

Přinesli jste si z procházky lesem čerstvé borůvky, nebo máte ještě nějakou zásobu doma v mrazáku? Připravte si z nich pravý jihočeský borůvkový koláč s mandlemi podle Josefa Maršálka, který vás alespoň na chvíli přenese do dob našich babiček.
Zobrazit článek
1 z 4